Zinkwerken

Zinkwerken

Zink is een geweldig materiaal voor dakbedekking met staande naden en kan op een breed scala aan daken worden gebruikt. Dakwerken Zulte doet dit al meer dan 10 jaar. Natuurlijk (helder), voorverouderd en gekleurd zink zijn beschikbaar. Zink is een uitstekend materiaal voor architecten, ontwerpers en huiseigenaren, omdat het bestand is tegen corrosie en tegelijkertijd flexibel genoeg is om als daksysteem met staande naad te installeren.

Zinkwerken Voordelen

Het kan moeilijk zijn om te kiezen welke metalen dakbedekkingsontwerpen geschikt zijn voor uw project en de bescherming en het uiterlijk bieden dat u wenst als er zoveel opties zijn. Metalen daken, waaronder koper, zink en staal, zijn uitstekende duurzame dakbedekkingsmaterialen die jarenlang bescherming bieden en weinig onderhoud vergen. Zinken dakbedekking is steeds populairder geworden vanwege zijn schoonheid en zijn milieuvriendelijke eigenschappen.

Duurzaam
Duurzaam
Flexibel
Flexibel
Veel mogelijkheden
Veel mogelijkheden

Zinkwerken Diverse Mogelijkheden

Zink wordt al bijna 150 jaar op daken gebruikt en is nu in veel delen van de wereld een bekend alternatief voor architectonisch ontwerp. Dit flexibele metaal kan worden gegoten in prachtige lijnen en verbazingwekkende vormen, waardoor ontwerpers oneindig veel creatieve mogelijkheden hebben.

Zink is een onderhoudsarm, duurzaam materiaal dat er geweldig uitziet en uitstekende duurzaamheid en vormbaarheid biedt, waardoor het een ideale keuze is voor huiseigenaren die een betrouwbare dakoplossing willen en tegelijkertijd het uiterlijk van hun eigendom willen verbeteren. Overweeg de voordelen die zinken dakbedekking kan bieden voor uw huis of bedrijfsgebouw bij het selecteren van het juiste dak voor uw project.

Zink is een uitstekend metaal om het gewicht van een dak te verminderen. Wanneer zink aan een metaallegering wordt toegevoegd, verbetert het de taaiheid en kneedbaarheid van het materiaal, waardoor het in verschillende en verschillende vormen kan worden gevormd voor een verbluffend architectonisch ontwerp. Zink kan worden gebruikt om gewelven en rondingen te maken, die populair zijn bij hedendaagse architecten. De vervormbaarheid van zink heeft geen invloed op de levensduur

Heeft u een vraag?

Heeft u nog vragen of een specifieke nood? Contacteer ons vrijblijvend