Veluxen

l

Velux Installateur regio Zulte

Velux-ramen worden algemeen erkend vanwege hun hoge kwaliteit en aantrekkelijkheid. Wij zijn dan ook officieel Velux installateur. De topkwaliteit van deze artikelen combineren we met de ervaring van onze eigen Velux raammontage-experts. We kunnen u ook een gratis en vrijblijvende offerte bezorgen voor de volledige Velux-raamvervangingsservice, inclusief assistentie en advies over wat voor u de beste dakrenovatieoplossing zou zijn tegen de laagst mogelijke prijs.

Veluxen Troeven

Makkelijk te installeren
Makkelijk te installeren

Een nieuwe Velux is heel snel en eenvoudig te installeren.

Voegt waarde toe aan je huis
Voegt waarde toe aan je huis

Bij het zoeken naar kosteneffectieve methoden om de waarde van ons huis te verhogen, zijn we altijd op zoek. Deze extra waarde kan zijn voor een beter rendement op uw investering in de toekomst als u uw eigendom wilt verkopen, of het kan gewoon zijn dat u extra comfort en functionaliteit in uw huis wenst.

Ontwerp met weinig onderhoud
Ontwerp met weinig onderhoud

Velux dakramen zijn een uitstekende methode om licht en lucht in zelfs de kleinste kamers te brengen. Ze hebben het vermogen om elke overdekte ruimte te transformeren, en elk huis met Velux-dakramen zal zich na installatie bewust zijn van de investeringswaarde ervan.
De Velux-lijn is sinds het begin aanzienlijk verbeterd en tegenwoordig is er een brede selectie van goederen om uit te kiezen. Dus welke benutting u ook voor ogen heeft voor de dakruimte, er zijn producten beschikbaar die zijn afgestemd op uw specificaties. Van het traditionele handmatig te openen Velux-ontwerp dat veel licht en ventilatie binnenlaat tot geautomatiseerde, op afstand bedienbare dakramen die met een druk op de knop worden geopend

Velux vragen?

Heb je vragen rondom Velux? Wij helpen je graag!

Heeft u een vraag?

Heeft u nog vragen of een specifieke nood? Contacteer ons vrijblijvend